marți, 15 februarie 2011

Simplitate!

"Nu mă interesează un bărbat decât în măsura în care cred că-l stăpânesc ca femeie, în care cred că sunt pentru el, într-un moment din viaţă, o fiinţă unică, de neînlocuit. Ştiu că sunt femei mai frumoase decât mine, dar asta nu are nicio însemnătate, fiindcă oricât de frumoasă ar fi o femeie, se poate totdeauna ivi alta, care să fie şi mai frumoasă; dar cred că poate exista o adâncime sufletească, o sensibilitate, o inteligenţă care pot însufleţi în aşa fel un anumit fizic, care pot crea o feminitate infungibilă, amalgam unic de însuşiri de neînlocuit, cel puţin într-o clipă dată, pentru un om într-un anume climat sufletesc."
Am fost fascinata de copil de o anumita carte. Ma defineste, am crescut si ma revad cu alti ochi, dar tot in interiorul ei. 
Aceasta simplitate a eroinei, daruirea, dragostea de viata si inca un lucru fantastic: visul.
Visez ca pe firul de paianjen ma agat si ajung in eden.
Urc spre abisuri fantastice, ce minunatii descoper! Urc in continuare si vad cerul, norii, ingerii.
Imi spun toti ca nu e locul meu acolo si incep sa imi destrame cate putin din aceasta panza fin tesuta, in asa fel incat sa ajung nevatamata tot in locul de unde am plecat.
Ma trezesc.
Sunt aici printre semeni si incerc sa raman realista, desi acest vis m-a umplut de bucurie si speranta.
Firul de paianjen trebuie tesut aici, in aceasta lume, o alta etapa a existentei mele!
Iubirea e sentimentul care ma va insoti permanent: o floare, un zambet, cei dragi si chiar si esecurile, toate sunt ale mele si le voi iubi.